• Strukturalni projekti, legalizacija, izvođenje građevinskih radova ...

  • Strukturalni projekti, legalizacija, izvođenje građevinskih radova ...

Bačka Topola, Petefi brigada 14.
Tel.: 064/032-71-61
Tel./Fax.: 024/711-877
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
 
Agencija za projektovanje i izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova na objektima visokogradnje i niskogradnje.

Naša agencija  je osnovana pod ovim imenom 19.10.2009. god. pre je funkcionisala pod imenom SGZR “i-MODUL“ od 12.03.2009. god.i bavila se izvođenjem građevinskih radova i svih građevinsko zanatskih radova.

Pod novim, sadašnjim imenom pored izvođenja građevinskih i građevinsko zanatskih radova vrši i projektovanje objekata niskogradnje i visokogradnje. U ovom malom periodu postojanja izrađeni su veliki radovi, objekti odnosno u toku je izvođenje radova na objektima kao što su:   
-    dva porodična stambena objekta
-    fabrika za izradu okova za nameštaj – d.o.o. „Pottker“ Bačka Topola
-    izgradnja objekta za rasecanje i preradu mesa – d.o.o. „Temkos“ Novo Orahovo
-    izgradnja gasne kotlarnice – AIK „Bačka Topola“ a.d. Bačka Topola

Pored navedenih većih objekata izvedene su brojne adaptacije, dogradnje postojećih objekata.


Projektni biro je za isto kratko vreme postojanja izradio projekat objekata za tov svinja po 300 kom u Gunarošu; projekte porodičnih stambenihobjekata, idejne projekte za adaptaciju, invest. održavanje prostorije objekata i izradio više od sto dokumentacija za legalizaciju već izgrađenih stambenih, poslovnih, pomoćnih i poljoprivrednih objekata.

Naš cilj je da naši klijenti, investitori budu zadovoljni sa našim radom, da izgradimo praktične i udobne, kvalitetne porodične kuće kao i poslovne i industrijske objekte po zahtevima naših investitora, da olakšamo ostvarivanje njihovih želja.