• Szerkezeti tervrajzok, legalizáció, építkezések kivitelezése ...

  • Szerkezeti tervrajzok, legalizáció, építkezések kivitelezése ...

Topolya, Petőfi brigád 14.
Tel.: 064/032-71-61
Tel./Fax.: 024/711-877
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 
Ügynökség alacsony és magasépítkezési objektumok építési és építőipari munkálatainak tervezésére és kivitelezésére.

Ügynökségünk ezen a néven 2009.03.12-én alakult. Előtte 2009.03.12-től a SGZR”i-MODUL” néven tevékenykedett és építészettel foglalkozott valamint mindennemű építőipari munkálatokat végzett.

Az új, jelenlegi elnevezés alatt, építészeti és építőipari munkák mellett alacsony és magas építkezési épülettervezéssel is foglalkozik. Fennállásának e rövidke ideje alatt nagy munkák, azaz épületek kerültek kivitelezésre, illetve folyamatban van a munkálatok kivitelezése olyan létesítményeken mint a:

-    két családi lakóépület

-    „Pottker” Topolya - bútorvasalást gyártó vállalat

-    „Temkos” Zentagunaras – húst feldaraboló és feldolgozó épület

-    az AIK „Topolya” Topolya – gázkazánház kiépítése

-    poliklinika Topolyán a Szent Száva utca 5-ben

A felsorolt nagyobb létesítmények mellett kiviteleztük számos meglévő épület tatarozási, hozzáépítési munkálatait is.

A tervezőiroda a fennállásának ugyanezen rövid ideje alatt kidolgozta a 300 hízó befogadására alkalmas gunarasi sertéshizlalda tervrajzát, lakóépületek tervrajzait, ötlettervezeteket a tatarozásokhoz, létesítmények helyiségeinek beruházási karbantartásához valamint több mint száz dokumentációt a már kiépített lakóépületek, ügyviteli, segéd illetve mezőgazdasági épületek legalizálásához.

Célunk, hogy ügyfeleink, a beruházók elégedettek legyenek munkáinkkal, hogy praktikus, kényelmes és minőséges családi házakat és ügyviteli valamint ipari objektumokat építsünk ki a beruházóink igényei szerint, és hogy megkönnyítsük kívánságaik megvalósulásait.